PWA-CHEQUES VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN, VZW’S EN NIET-COMMERCIËLE ORGANISATIES

Wat zoek je ?

Wat zijn PWA-cheques ?

Het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap van de Stad Brussel (PWA Brussel) brengt particulieren, lokale besturen, onderwijsinstellingen, vzw’s, niet-commerciële organisaties en PWA-werkers met elkaar in contact, om een hele reeks activiteiten uit te voeren die niet overlappen met de normale arbeidscircuits op het grondgebied van de stad Brussel (Brussel-Stad, Laken, Haren, Neder-Over-Heembeek).

A teacher teaches a class of children in an outdoor Park. Back to school, learning during the pandemic
Happy African American office workers dressed in formal clothing having cheerful looks, studying and amalyzing legal documents on table using magnifying glass while getting papers ready for meeting

Hoe werken ze ?

Als je een beroep wilt doen op een PWA-werker, kan je ons dat eenvoudig laten weten op het telefoonnummer 02 211 14 62-63-64 of via het e-mailadres info@alepwabru.be.

Je PWA-adviseur zal uitleggen hoe je je (eenvoudig en snel) kunt inschrijven als gebruiker van PWA-diensten en je cheques kunt bestellen.

De jaarlijkse inschrijving kost € 7,45.

Een PWA-cheque kost € 7,45 (één uur werk).

Wanneer de activiteit erop zit, geef je de PWA-werker gewoon één cheque per werkuur dat hij of zij heeft gepresteerd of aangevat.

Wie zijn de PWA-werkers ?

PWA-werkers zijn vrouwen en mannen die momenteel op zoek zijn naar werk en zich vrijwillig aanbieden om een wettelijk beperkt aantal uren te werken, zonder hun uitkering te verliezen.

Ze mogen elke maand 45 uur of 70 uur presteren (uitsluitend in onderwijsinstellingen) en maximaal 630 uur per jaar.

Aan elke nieuwe opdracht gaat een gesprek vooraf tussen de PWA-werker en onze adviseurs, zodat we zeker zijn dat zijn of haar profiel overeenkomt met de verwachtingen van de gebruiker.

Handsome male janitor from cleaning company using a squeegee to clean a window in an apartment wearing special uniform and rubber gloves.

Voor welke activiteiten ?

Schoonmaak en onderhoud – kantoren en gemeenschappelijke ruimten

Hulp bij administratief werk

Hulp bij de bewaking van culturele en openbare evenementen

Hulp bij toezicht of begeleiding van kinderen bij buitenschoolse activiteiten

02/211 14 62 - 63 - 64
info@alepwabru.be

Neem met ons contact op om je in te schrijven of voor meer informatie.